zorgsloperij de kans

Verander muren in deuren

Binnenkort kan u hier het boek “Verander muren in deuren” bestellen.

Beste lezer,

In dit boek wordt mijn leven vanaf mijn geboorte in 1972 tot en met het heden in kort 2019 omschreven. Je komt erachter wie ik ben en welke factoren mijn leven hebben beïnvloed en mij hebben gemaakt tot wie ik nu ben. Je leest een waargebeurd leven van een vrouw die de weg kiest die uiteindelijk naar haarzelf toe leidt. Ik wil graag met dit boek mensen aan het denken zetten en heb de wens dat mensen, wanneer ze dit boek lezen, ze zich in mijn verhaal kunnen herkennen, of het als inspiratiebron kunnen gebruiken, in goede en slechte tijden. Mijn drijfkracht, wilskracht en het leven met een chronisch verdriet, hebben mij gevoel gegeven dat ik in de levens van anderen, met mijn verhaal een verschil kan maken. Ik heb geleerd om in het nu te leven, in plaats van te wachten op morgen. Ik heb dit geleerd door altijd de moeilijke weg te kiezen en soms zelf zonder een keuze te komen staan. Ondanks dat dit mij het gevoel gaf dat ik me voor alles dubbel in moest spannen, ontwikkelde ik me hierdoor als een mens met een eigen kracht en grote liefde voor de medemens. De wereld is naar mijn idee overvol van liefde en dit wil ik zo graag doorgeven omdat ik het iedereen gun gelukkig te zijn. In het hart van elke moeilijke stap in het leven ligt een kans. Grijp deze kans met beide handen aan en verander muren in deuren!.